Reittikartat puhelimeen

Ohjeet, joilla saat Karvian seudun (Ylä-Satakunta, Etelä-pohjanmaa) reittikartat puhelimeesi, löytyy nyt osoitteesta http://www.karviankelkkailijat.com/?page_id=230. Ohjeet ovat tällä hetkellä Samsungin ja Nokian puhelimille.

Ohjeet saattavat tuntua monimutkaisilta, mutta ainakin tällä hetkellä olevista ohjelmista ne ovat yksinkertaisimmat mahdolliset.

Reitit ja paikannus pitäisi onnistua myös puhelimen nettiselaimella osoitteessa http://m.kelkkareitit.fi.

Uutiset sähköpostiin

Kerhon nettisivuille lisätyistä uutisista tulee tästä eteenpäin myös ilmoitus jäsenien sähköposteihin.

Jos et saanu tätä ilmoitusta tai haluat lisätä itsesi uutislistalle, ota yhteytttä juha@merracing.com. Uutiset saattavat mennä roskapostikansioon riippuen sähköpostilaatikostasi.

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun infotilaisuus 15.3 klo 18-20.30 Karvian paloasemalla.
Vapaaehtoinen pelastuspalvelu auttaa viranomaisia esim. onnettomuus, etsintä tms. tilanteissa. Jos olet valmis auttamaan kaveria mahdollisessa hätätilanteessa niin raahaa itsesi ja vaikka kaverisi em. aikaan em. paikkaan!

Lisätietoa vapepa.fi tai Markku Papunen 0405409056

Ilmoittautumiset etukäteen kahvituksen takia osoitteella satakunta@punainenristi.fi tai 0207012820

Kelkkakisat Karviassa 14.1.2012

Tehtiin päätös järjestää kauden 2012 ensimmäinen kelkkakisa Karviassa, eli kilpailu on Sprint tyylinen ja ajankohta la 14.1.2012. Paikkana tulee olemaan Torron moottorirata.

Tapahtumassa tarvitaan paljon järjestelyhenkilökuntaa, eli kaikki jäsenet ja muut halukkaat laittakaa kyseinen päivamäärä kalenteriin. Myös radan teossa tarvitaan talkoolaisia ennen kilpailuja, eli seuraa nettisivuja.

Reittitalkoot 15.10 ja 29.10

Talkoopäivä reittien osalta pidetaan la 15.10. ja 29.10 klo 10.00. Kokoonnutaan ST1:lla ja lahdetaan siita maastoon. Ottakaa mukaan moottorisaha, raivuri, lapio, vasara ja nauloja. Vuosikokouksessa keskustelimme sprint-kisan jarjestamisesta tulevana talvena. Keskustellaan asiasta lisaa talkoissa.

Vuosikokous 2011

Karvian kelkkailijoiden sääntömääräinen vuosikokous 2011 pidetään SU 11.9. klo 15.30 KODALLA. Hallitus kokoontuu klo 15.00. Kaydaan lapi saantomaaraiset asiat seka keskustellaan reitistoa koskevista sioista seka tulevan kauden kilpailuista. NYT KAIKKI JOUKOLLA KOKOUKSEEN MUKAAN !!!

Reittimuutos !

Jos ajatte Kirkkojärven länsirannalta reittiä myöden rantaan ja siitä eteenpäin, niin huomiona, että reitin kohta on hieman muuttunut !! Ei ajeta omakotitalojen vierestä, vaan kierretään ne kauempaa. Paikalla on ajetut jäljet ja merkkiä mistä saisi ajaa. Tästä on maanomistaja soittanut eli huomioidaan tämä !!

Reittitalkoot 4.12.2010

Pidetään talkoopäivä reittien ja kodan kohentamisen osalta la 4.12. klo 10.30 alkaen. Kokoonnutaan kodalle. Ota mukaan raivaukseen ja siltojen korjaukseen sopivia työkaluja. Myös siltavärkkiä ja polttopuita kotaa varten voit ottaa mukaan. Toivottavasti saadaan iso porukka kasaan.

Vuosikokouksen päätöksen mukaan kerhomme uutena puheenjohtajana aloittaa Esko Hautakorpi.  Ennen kauden alkua tullaan pitämään reittitalkoita reittien ja laavun kunnostamiseksi. Tiedoksi myös jo tässä vaiheessa, että seura järjestää ilmaisen kuljetuksen jäsenilleen la 26.3.2011 pidettäviin kelkkacrossin MM kilpailuihin Tuuriin.

Vuosikokous sunnuntaina 31.10.2010

Vuosikokous pidetään su 31.10.2010 klo 19.00 Hellun herkussa. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kerho tarjoaa kahvit.

Ja tiedoksi jo tulevaan talveen, että Kauhajoella järjestetään kautta aikain ensimmäinen SM-Enduro kilpailu la 26.2.2011. Siellä tarvitaan hirmuinen määrä talkoolaisia eli kaikille halukkaille löytyy tehtäviä. Laita tämä päivämäärä ylös ja ilmoita Tero S-K:lle jos pääset kilpailuun töihin. Kauden lopuksi Kauhajoella ajetaan myös kansallinen crossi ja paikalla on nähtävänä kauden 2012 kelkkauutuuksia.