Vuosikokous pe 8.12. Torrossa

Hyvä kelkkakansa!

Karvian kelkkailijoiden vuosikokous pidetään pe 8.12. klo 19.00 Torrossa. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Hallitus (Suomen) kokoontuu klo 18.30. Tulkaa porukalla mukaan.

Jäsenmaksu 2017

Kelkkakelit ovat antaneet odottaa aivan liian pitkään, mutta jäsenmaksu olisi silti toiminnan jatkumiseksi hyvä hoitaa.  Voit maksaa 30 € varsinaisen jäsenmaksun tai 10 € kannatusmaksun. 30 € maksun suoritettuasi voit noutaa jäsentarran ja vuositarran 2017 ST1:n ilmoitustaululta. Siellä on myös pankkisiirtoja maksua varten. Kerhon tilinumero on FI37 5119 0020 0039 57.

Makoisaa Joulun aikaa ja pöllyävää Uuutta Vuotta!

Vietetään rauhallinen Joulun aika läheistemme kesken ja suunnataan sen jälkeen katseet uuteen vuoteen ja uskotaan, että nyt luonto alkaa antaa meille elintärkeää valkoista peitettä reittien peitteeksi.
Sitä odotellessa nautitaan kaikesta muusta hyvästä, mitä on ympärillämme.

Karvian kelkkailijat

Ajamaan

Tulevana viikonloppuna on vielä maaaahtavat kelit harrastaa, eli nyt joukolla reittiä kuluttamaan.

Jäsenmaksut ja reittimaksut

Jäsenmaksujen pankkisiirtoja saa tuttuun tapaan Karvian ST1 huoltamolta. 30 eur maksulla saa vuositarran, joka oikeuttaa ajamaan myös Honkajoella ja Kauhajoella. 10 eur maksu oikeuttaa ajamaan oman kerhon reitillä.

Kerho on hankkinut uuden reittilanan, joten toivotaan lumisateita lisää ja lanattavia reittejä.

Rauhaisaa Joulun aikaa ja Menevää Uutta Vuotta 2015.

Toivottavasti luonto suo meille paksun lumipeitteen, niin saamme hyvillä mielin harrastaa tätä hienoa lajia. Toivoo koko Karvian kelkkailijoiden väki.

Vuosikokous pe 28.11.2014

Karvian kelkkailijoiden vuosikokous pidetään pe 28.11.2014 klo 19.30 osoitteessa Rastiaisentie 171, Sarvela.   Hallitus kokoontuu klo 18.45.  Kokouksessa esillä sääntömääräiset asiat.   Tulkaahan mukaan päättämään tulevan talven toiminnoista.  Hallitus

Sprint kisa peruttu

Su 9.2. kalenterissa ollut SM Sprint kisa Karviassa on jouduttu perumaan lumen puutteen vuoksi.   Toivotaan, että lunta saadaan pikaisesti lisää, että päästäisiin reiteille nauttimaan kelkkailun riemuista.

Reittimuutos kantissa

Huomiona kaikille, että Kantin keskustan ohittava reitti on muuttunut. Seuratkaa reittimerkkejä, reitti ei mene koulun läheisyyteen lainkaan, vaan kiertää sen eri suunnasta!  Ja tärkeää on noudattaa merkkien mukaista 40 km/h nopeusrajoitusta tieosuudella !!!!!!!!