Vuosikokous 2019

Kerhon vuosikokous pidetään su 15.12 klo 14.30 Marjasuon kylätalolla. Hallitus kokoontuu klo 14.00. Kysy ajo-ohjetta tarvittaessa puheenjohtaja Esko Hautakorvelta.

Hyvää kelkkailuvuotta 2019

Vuoden vaihtuminen on lähellä ja lunta odotellaan näille seuduille kovasti. Toivottavasti tammikuun aikana saadaan reilu kerros lunta ja päästään harrastamaan!

Vuosikokouksessa henkilövalintojen osalta puheenjohtajana jatkaa Esko Hautakorpi ja tämän vuoden hallitus myös jatkaa tulevan kauden. Jäsenmaksu pysyy samana, eli varsinainen jäsenmaksu on 30 eur ja kannatusmaksu 10 eur. Tilinumero, mihin maksun voi suorittaa, on Fi37 5119 0020 0039 57. Karvian kelkkailijat toivottaa kaikille jäsenilleen ja kelkkailun ystäville vauhdikasta Uutta Vuotta 2019!

Vuosikokous pe 14.12. Torrossa

Tervehdys kelkkakaupan kynnyksellä.

Nyt on aika aloittaa kausi osallistumalla Karvian kelkkailijat ry:n vuosikokoukseen. Kokous pidetään pe 14.12. Torron harrastekeskuksessa pe 14.12. klo 19.00. Johtokunta kokoontuu klo 18.15. Nyt kaikki entiset ja uudet kiinnostuneet jäsenet mukaan kokoukseen. Saattaa olla kahvitarjoilukin. ; )

Terveisin, pj & sihteeri

 

 

Uria ajokunnossa

Lunta ollaan pitkästä aikaa saatu maisemiin sen verran, että kelkkailu onnistuu. Karvian reiteistä ollaan ajettu urat Karvianjärveltä keskustaan sekä keskustasta Kanttiin.

Huomioikaa reiteillä olevat ajo-ohjeet !! Useimmiten ajo ohjattu pellon reunoille !! Mikäli ohjeita ei noudateta, on mahdollista uran sulkeminen.

Kirkkojärveltä ura Kanttin suuntaan sähkölinjalle on muuttunut. Järveltä nousun jälkeen kaarretaan oikealle ja reitti menee Kumet firman pihan kautta linjaa kohti. Eli reitti ei mene Nesteen pihan kautta!

ST1:ltä saa kerhon jäsenmaksua varten pankkisiirtoja. Kannatus / reittimaksu on 10 eur, varsinainen jäsenmaksu 30 eur. Laittakaa tietoa eteenpäin jäsenmaksun maksamisen osalta muillekin kelkkailijoille.

Turvallisia kilometrejä kaikille mukavan harrastuksen pariin.

 

Vuosikokous pe 8.12. Torrossa

Hyvä kelkkakansa!

Karvian kelkkailijoiden vuosikokous pidetään pe 8.12. klo 19.00 Torrossa. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Hallitus (Suomen) kokoontuu klo 18.30. Tulkaa porukalla mukaan.

Jäsenmaksu 2017

Kelkkakelit ovat antaneet odottaa aivan liian pitkään, mutta jäsenmaksu olisi silti toiminnan jatkumiseksi hyvä hoitaa.  Voit maksaa 30 € varsinaisen jäsenmaksun tai 10 € kannatusmaksun. 30 € maksun suoritettuasi voit noutaa jäsentarran ja vuositarran 2017 ST1:n ilmoitustaululta. Siellä on myös pankkisiirtoja maksua varten. Kerhon tilinumero on FI37 5119 0020 0039 57.

Makoisaa Joulun aikaa ja pöllyävää Uuutta Vuotta!

Vietetään rauhallinen Joulun aika läheistemme kesken ja suunnataan sen jälkeen katseet uuteen vuoteen ja uskotaan, että nyt luonto alkaa antaa meille elintärkeää valkoista peitettä reittien peitteeksi.
Sitä odotellessa nautitaan kaikesta muusta hyvästä, mitä on ympärillämme.

Karvian kelkkailijat

Ajamaan

Tulevana viikonloppuna on vielä maaaahtavat kelit harrastaa, eli nyt joukolla reittiä kuluttamaan.

Jäsenmaksut ja reittimaksut

Jäsenmaksujen pankkisiirtoja saa tuttuun tapaan Karvian ST1 huoltamolta. 30 eur maksulla saa vuositarran, joka oikeuttaa ajamaan myös Honkajoella ja Kauhajoella. 10 eur maksu oikeuttaa ajamaan oman kerhon reitillä.

Kerho on hankkinut uuden reittilanan, joten toivotaan lumisateita lisää ja lanattavia reittejä.